Ons aanbod  
Filters

Zoekresultaten, totaal 111 woningen

Nieuwbouw

€ 124078

Nieuwbouw

€ 137865

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 70 vierkante meter bestaat uit 1 grote slaapkamer met inbouwkasten, 1 badkamer, grote open keuken volledig ingericht met ontbijtbar, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het privé-terras van 24 vierkante meter. De woning heeft een gemeenschappelijke garage.

€ 275000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 62 vierkante meter bestaat uit 1 grote slaapkamers met inbouwkasten, 1 complete badkamer, grote open keuken, volledig gemeubileerd en uitgerust met inbouwapparatuur en met een centraal eiland, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het terras. Privé 18 vierkante meter met panoramisch uitzicht richting zee. Het huis heeft een wasruimte, installatie van domoticasysteem, airconditioning. De residentie is volledig omheind en heeft een groot gemeenschappelijk overloopzwembad met ontspanningsruimte, een overdekte fitnessruimte en liften.

€ 470000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 50 vierkante meter bestaat uit 1 grote slaapkamer met inbouwkasten en 1 badkamer, grote open keuken volledig ingericht met ontbijtbar en een wasruimte, gezellige woonkamer kamer en eetkamer met directe toegang tot het privé-terras van 5 vierkante meter. De urbanisatie heeft een groot gemeenschappelijk zwembad omgeven door tuinen en ontspanningsruimte, gemeenschappelijke fitnessruimte, sauna en gemeenschappelijke garage waarbij het huis een parkeerplaats heeft die bij de prijs is inbegrepen.

€ 184000

Nieuwbouw

€ 118776

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement op de begane grond van 60 vierkante meter met een tuin van 18 vierkante meter bestaat uit 1 grote slaapkamer met inbouwkasten, 1 complete badkamer met ligbad, grote open keuken volledig ingericht met ontbijtbar en een wasruimte, gezellige woonkamer woon- en eetkamer met directe toegang tot het overdekte terras van 15 vierkante meter. De woonwijk is volledig gesloten en ligt aan de kust, heeft een groot gemeenschappelijk zwembad met ontspanningsruimte omgeven door tuinen en uitzicht op zee.

€ 487500

Nieuwbouw

€ 233310

Nieuwbouw

€ 313000

Nieuwbouw

13 slaapkamer hotel in Estepona Malaga (Costa del Sol)

13 slaapkamers

13 Badkamers

m2

1100 m2

Het hotel heeft prachtig ingerichte kamers, elke kamer met een individueel ontwerp, sommige kamers met patio's enterrassen. Het hele pand is omgeven door een exotische tuin met verwarmd zoutwaterzwembad, en is gelegen op een rustige locatie. Op het perceel stat ook een aparte woning die kan gebruikt wordenvoor extra kamers en/ of als accomodatie voor de eigenaren. Het hotel is al een aantal jaren succesvol actief en ligt op 30 minuten rijden naar de luchthaven van Malaga, 10 minuten naar Marbella en 10 minuten naar Estepona.Alle vergunningen en licenties zijn beschikbaar. Succesvol lopend bedrijf in een zeer populair gebied met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen.

€ 2300000

Nieuwbouw

Benahavis ligt halverwege tussen Marbella en Estepona, zeer dicht bij eersteklas recreatie- en uitgaansgebieden zoals Nueva Andalucia en Puerto Banús. Prestigieuze golfbanen en natuurlijke watervallen in slechts 10 minuten. Het huis van 107 vierkante meter heeft een groot semi-overdekt terras van 19 vierkante meter met panoramisch uitzicht, gezellige woonkamer met eetkamer, grote open keuken volledig ingericht en uitgerust met apparatuur en ontbijtbar, 2 grote slaapkamers met inbouwkasten en 2 volledige badkamers waarvan een en-suite is. Het huis heeft ook de complete installatie van airconditioning, vloerverwarming in de badkamers en video-intercom. De urbanisatie heeft een groot gemeenschappelijk zwembad omgeven door prachtige tuinen en ontspanningsruimtes, een gemeenschappelijke garage en lift.

€ 271860

Nieuwbouw

Dit prachtige nieuwbouwappartement van 91 vierkante meter is gelegen in een van de meest prestigieuze wijken van Benahavís, rondom allerlei diensten en op slechts 10 minuten van de stranden. De woning heeft een groot overdekt terras van 21 vierkante meter, een gezellige woonkamer met eetkamer, een grote open keuken volledig ingericht en voorzien van Bosch toestellen, een centraal eiland en een eetbar, een bijkeuken naast de keuken, 2 grote slaapkamers met inbouwkasten en een met een kleedkamer, en 2 badkamers, waarvan een en-suite. De urbanisatie heeft een gemeenschappelijke fitnessruimte en een groot gemeenschappelijk zwembad met panoramisch uitzicht op zee.

€ 299000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 64 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers waarvan één en-suite, grote open keuken volledig ingericht met ontbijtbar, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het privéterras van 17 vierkante meter. De urbanisatie is volledig gesloten en heeft een groot gemeenschappelijk overloopzwembad en een gemeenschappelijke garage waarin het huis een parkeerplaats heeft.

€ 318000

Nieuwbouw

€ 122000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 80 vierkante meter gebouwd bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers waarvan een en-suite, grote open keuken volledig ingericht met ontbijtbar, gezellige woonkamer en eetkamer met toegang Direct naar de groot privé-terras van 60 vierkante meter. De woning is volledig gesloten en bestaat uit een groot gemeenschappelijk zwembad omgeven door aangelegde en betegelde ruimtes.

€ 410000

Nieuwbouw

€ 143167

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 97 vierkante meter is gelegen in Casares, een zeer rustige stad in Malaga. Het huis heeft een ruim terras van 34 vierkante meter met panoramisch uitzicht op zee, een gezellige woonkamer met eetkamer en een grote open keuken met een ontbijtbar, 2 grote slaapkamers met inbouwkasten en een met een dubbele kleedkamer . , en 2 badkamers waarvan een en-suite. De urbanisatie heeft een groot gemeenschappelijk zwembad omgeven door prachtige tuinen en ontspanningsruimtes, een sociaal-gastronomische kamer die is ontworpen om te genieten van sociale en familiebijeenkomsten, en heeft ook een fitnessruimte binnen en buiten.

€ 240300

Nieuwbouw

Het project biedt 49 appartementen, verdeeld over 4 gebouwen van 3 verdiepingen, die gebouwd zijn rondom een gemeenscheppelijke tuin van 1600 m˛, met zwembad, kinderbad en 2 verwarmede jacuzzi's. Binnen het complex is er keuze tussen appartementen met 2 of 3 slaapkamers op het gelijkvloers of de eerste verdieping, appartementen met solarium op de tweede verdieping, of duplex appartementen met 3 slaapkamers en solarium. Alle appartementen hebben ruime terrassen met zicht op de gemeenschappelijke tuin. Inbegrepen in de prijs zijn een ondergrondse parkeerplaats en bergruimte. Het complex ligt tussen Puerto Banus en Estepona in de directe omgeving van de zeer gerenomeerde golfbaan € Los Flamingos€, en op wandelafstand van supermarkt, bars, restaurants, sportfaciliteiten, enz...

€ 351000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 85 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers waarvan een en-suite, grote onafhankelijke keuken volledig ingericht met inbouwapparatuur (afzuigkap, keramische kookplaat, geïntegreerde oven en magnetron), gezellig woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het terras van 6 vierkante meter. Het huis heeft centrale airconditioning, thermostaat in de woonkamer, automatische portier en Domotica-systeem (Smart home-systeem). Het gebouw heeft een groot gemeenschappelijk zwembad in het gemeenschappelijke solarium omgeven door tuinen en ontspanningsruimte, en heeft ook een gemeenschappelijke garage met pre-installatie van opladen voor elektrische voertuigen.

€ 162300

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 99 vierkante meter bestaat uit 2 ruime met inbouwkasten, 2 badkamers waarvan een en-suite, grote open keuken volledig ingericht met ontbijtbar en een wasruimte, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang naar het grote privé-terras van 36 vierkante meter. De woonwijk is volledig omheind met een gemeenschappelijk zwembad en ligt aan de kust.

€ 1450000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 87 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers die beide een eigen badkamer hebben, 1 gastentoilet, grote open keuken volledig ingericht en uitgerust met alle apparatuur inbegrepen en ontbijtbar, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het privé-terras van 17 vierkante meter met panoramisch uitzicht op de zee. Het huis heeft ook airconditioning, video-intercom en pre-installatie van domotica-systeem. De residentie heeft een groot gemeenschappelijk zwembad met zout chloor, omgeven door tuinen en ontspanningsruimtes, een fitnessruimte en een ander groot overdekt verwarmd gemeenschappelijk zwembad.

€ 299300

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 88 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers, grote open keuken volledig ingericht en uitgerust met apparatuur inbegrepen en met een centraal eiland, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het terras Privé 34 vierkante meter met panoramisch uitzicht op de zee. Het huis heeft een wasruimte, installatie van een domoticasysteem, airconditioning. De residentie is volledig omsloten en heeft een groot gemeenschappelijk overloopzwembad met ontspanningsruimte, overdekte buitensportruimte en liften.

€ 425000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement op de begane grond van 104 vierkante meter met een tuin van 13 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers, grote open keuken volledig ingericht en uitgerust met ontbijtbar, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het privé-terras van 22 vierkante meter. De woonwijk is volledig omheind en omheind en bestaat uit twee buitenzwembaden, een groot gemeenschappelijk solarium met ontspanningsruimtes en bubbelbaden met panoramisch uitzicht op de zee, een gemeenschappelijke garage met pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen.

€ 225000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 81 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers waarvan een en-suite, grote open keuken volledig ingericht en uitgerust met apparatuur inbegrepen en ontbijtbar, een wasruimte, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het grote privé-terras van 52 vierkante meter met panoramisch uitzicht op de zee. De woning is volledig omheind en omheind en bestaat uit een groot overstroomd gemeenschappelijk zwembad omgeven door prachtige tuinen, met ontspanningsruimte en buitensportgebied.

€ 240100

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 158 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers waarvan een en-suite, grote open keuken volledig ingericht en uitgerust met apparatuur en ontbijtbar, gezellige woonkamer en eetkamer met veel van natuurlijk licht dankzij de grote ramen en directe toegang tot het grote privé-terras van 66 vierkante meter met panoramisch uitzicht op de zee. Het huis heeft ook een domotica-systeem, automatische video-intercom, complete installatie van airconditioning door een aerothermisch systeem en alarm. De residentie is volledig omheind en omheind en heeft een groot gemeenschappelijk overloopzwembad omgeven door tuinen, een gemeenschappelijke ondergrondse garage, een spa met sauna, een verwarmd binnenzwembad, een Turks bad, een ontspanningszwembad en een bubbelbad, kleedkamers en badkamers. Afgezien van al het bovenstaande, heeft het ook een fitnessruimte en een paddle-baan.

€ 699000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 100 vierkante meter is gelegen in Estepona, een toeristisch stadje aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. Het huis heeft een kleine privétuin van 17 vierkante meter en een open terras van 19 vierkante meter met directe toegang tot de gezellige woonkamer met eetkamer en een grote open keuken met centraal eiland en ontbijtbar, een complete badkamer naast de ingang hal, en 2 grote slaapkamers met inbouwkasten en een van hen heeft een volledige en-suite badkamer. De urbanisatie heeft een groot gemeenschappelijk zwembad omgeven door prachtige tuinen.

€ 217200

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 95 vierkante meter is gelegen in een zeer rustige buurt van Estepona, genaamd Cancelada, omgeven door verschillende urbanisaties, golfbanen en hotelontwikkelingen. Slechts 10 minuten van de prestigieuze stranden in de omgeving. Het huis heeft een grote privétuin van 30 vierkante meter volledig betegeld en een half overdekt terras met directe toegang tot de gezellige woonkamer met eetkamer en een grote open volledig ingerichte keuken met centraal eiland en eetbar, 2 grote slaapkamers met ingebouwde kledingkasten en 2 badkamers. De urbanisatie heeft een groot gemeenschappelijk zwembad omgeven door prachtige tuinen en ontspanningsruimtes, ze hebben ook een gemeenschappelijke ondergrondse garage met opslagruimten.

€ 351000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 85 vierkante meter is gelegen in een van de meest prestigieuze wijken van Malaga, genaamd Fuengirola, omgeven door allerlei voorzieningen en op korte afstand van het prachtige strand. Het huis heeft een groot overdekt terras van 25 vierkante meter met directe toegang tot de gezellige woonkamer met eetkamer en een grote open keuken met ontbijtbar, inkomhal, 2 grote slaapkamers met inbouwkasten waarvan één met dressing, en 2 badkamers, waarvan één en-suite.

€ 345000

Nieuwbouw

€ 195000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement op de begane grond van 80 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers, grote open keuken volledig ingericht en uitgerust met ontbijtbar en een wasruimte, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang tot de privéterras / tuin van 33 vierkante meter. De residentie heeft 2 grote gemeenschappelijke zwembaden en een voor kinderen, allemaal zoutoplossing, gemeenschappelijk solarium met panoramisch uitzicht op de zee, een fitnessruimte, een speeltuin, een picknickplaats, een ontspanningsruimte, een gemeenschappelijke parkeerplaats en liften.

€ 210000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 86 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers waarvan een en-suite, grote open keuken volledig ingericht en uitgerust met ontbijtbar, gezellige woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het privéterras van 29 vierkante meter met panoramisch uitzicht op zee. Het huis heeft ook airconditioning en vloerverwarming in de badkamers. De residentie heeft een groot gemeenschappelijk overloopzwembad omgeven door tuinen en een ontspanningsruimte, een speeltuin, een gemeenschappelijke fitnessruimte en een gemeenschappelijke garage waarvan twee plaatsen bij de prijs zijn inbegrepen.

€ 361000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 111 vierkante meter bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 volledige badkamers waarvan een en-suite, grote open keuken volledig ingericht met enkele inbouwapparatuur (elektrische oven, keramische kookplaat en geïntegreerde afzuigkap), gezellige woonkamer en eetkamer met centrale airconditioning en directe toegang tot het privéterras van 16 vierkante meter. De residentie is volledig omheind en omheind en bestaat uit een groot buitenzwembad, een speeltuin en een paddlebaan, een gemeenschappelijke garage, een fitnessruimte, een spa met een binnenzwembad, een Turks bad en een sauna. Het heeft ook een gastrobar / sociale club.

€ 257000

Nieuwbouw

Dit prachtige appartement van 115 vierkante meter is gelegen in een van de meest prestigieuze wijken van Marbella, genaamd Nueva Andalucía. Op zeer korte afstand van de prachtige stranden. Het huis heeft een groot half overdekt terras met directe toegang tot de gezellige woonkamer met open haard en eetkamer, een grote volledig ingerichte aparte keuken, een gastentoilet, 2 grote slaapkamers met inbouwkasten en 2 complete badkamers met ligbad. een groot privé solarium en een groot gemeenschappelijk zwembad omgeven door prachtige tuinen en ontspanningsruimtes.

€ 315000

1-33   34-66   67-99   100-132